top of page
MS-Tech_13.8.2020_20.jpg

Referenssit

Kattoremontti Uudenkaarlepyyn vesitorni

MS-Tech_13.8.2020_5.jpg
MS-Tech_13.8.2020_11.jpg
Sequence 02.00_03_12_09.Still011.jpg
MS-Tech_13.8.2020_2.jpg
MS-Tech_13.8.2020_20.jpg

Hans Snellmanin tila Öjassa

MS Techillä on laaja kokemus sekä nykyaikaisten että vanhempien rakennusten peltitöistä. Hans Snellmanin yli sata vuotta vanha maatila oli MS Techille jo ennestään tuttu hanke. Snellman oli jo aiemmin palkannut heidät vaihtamaan tilan ulkorakennusten, verstaan ja autotallin katot, ja kun oli aika vaihtaa uudet kattopellit kauniiseen omakotitaloon, valinta oli selvä.

 

"Heidän kykynsä mukautua vanhempien rakenteiden asettamiin erityishaasteisiin on ihailtavaa ja takaa, että kattotyöt tehdään sekä huolellisesti että talon historiallinen arvo huomioiden.”

 

Ennen kattopeltien vaihtoa toteutettiin perusteellinen pohjatyö, jossa tarkistettiin kattoparrut ja vaihdettiin ne, jotka vaativat uusimista. Jokaisessa hankkeessa pohjatyöt ovat tärkeä osa prosessia, sillä ne varmistavat laadukkaan ja pitkäikäisen lopputuloksen.

 

"Teknisen asiantuntemuksensa ohella MS Tech on hyvin sitoutunut mukauttamaan työnsä asiakkaan tarpeisiin. Heidän hintansa on myös erittäin kilpailukykyinen. He ovat asiantuntevia, huolellisia ja tekivät työnsä jälleen kerran täydellisesti! Minulla on vain hyvää sanottavaa heidän palveluistaan", sanoo Hans Snellman.

Bild 4.jpg
Bild 3.jpg
Bild 2.jpg
Bild 9.jpg
Bild 8.jpg

Matkustajakoti Ykspihlajan kattoremontti

Historiallinen 1800-luvun rakennus on saanut uuden elämän viehättävänä hostellina Kokkolan Ykspihlajassa. Paikalliset toimijat päättivät siirtää ja kunnostaa satama-alueella pitkään tyhjillään seisseen rakennuksen pelastaakseen sen ainutlaatuisen historian. Arkkitehti Mikko Karvosen yhteistyössä MS Techin kanssa toteuttama hanke osoittautui menestykseksi, ja nyt se houkuttelee vieraita kaikkialta maailmasta.

 

Mikko Karvosen tavoitteena oli säilyttää rakennuksen alkuperäinen viehätys ja täyttää samalla nykyajan vaatimukset. Vaikka vanhaa kattoa ei voitu säilyttää myöhempien laajennusten purkamisen vuoksi, konesaumatuilla kattopelleillä varustettu peltikatto tarjosi täydellisen yhdistelmän estetiikkaa ja toimivuutta. Tämä kattomateriaali sopi rakennuksen 1800-luvun lopun ulkonäköön ja tarjosi samalla nykyaikaisia teknisiä etuja.

 

Kattohankkeen toteuttajaksi valittiin MS Tech, jonka asiantuntemus ja kyky löytää kauniita ja kestäviä ratkaisuja puolsi valintaa. Yhteistyö MS Techin kanssa sujui hyvin, ja yritys osoittautui joustavaksi ja taitavaksi odottamattomien yllätysten edessä, joita vanhoja rakennuksia kunnostettaessa tulee usein vastaan.

 

"Kyky joustavuuteen ja hyvään yhteistyöhön on tärkeää peruskorjauksissa: vanhaa taloa kunnostaessa paljastuu monia yllätyksiä, jotka voivat aiheuttaa viime hetken muutoksia työmaalla. Juuri näin MS Tech toimi. He etsivät ja löysivät kauniita ja kestäviä ratkaisuja yksityiskohtiin. Vanhaa rakennustapaa kunnioitettiin aidosti."

 

MS Tech otti vastuun koko rakennusprosessista, mukaan lukien viestintä, yksityiskohtien suunnittelu ja aikataulutus. Heidän sitoutumisensa aikatauluun, budjettiin ja hankkeen sujuvuuteen teki Karvoseen vaikutuksen ja osoitti yrityksen olevan luotettava kumppani.

 

Tuloksena oli laadukas kattoasennus, joka sopii täydellisesti yhteen historiallisen rakennuksen kanssa. Karvonen on erittäin tyytyväinen MS Techiin ja odottaa innolla yhteistyön jatkumista yrityksen kanssa tulevien hankkeiden merkeissä. He ovat jo mukana viimeistelemässä toisen 1800-luvun huvilan kattoa naapuritontilla.

 

Matkustajakoti Ykspihlajasta on tullut kukoistava kohde ja osoitus onnistuneesta historiallisesta kunnostuksesta. MS Techin avulla rakennus on saanut uuden mahdollisuuden jatkaa kiehtovan tarinansa kertomista läheltä ja kaukaa tuleville vierailijoille.

bottom of page