top of page
MS-Tech_13.8.2020_5.jpg

Kattoremontteihin erikoistunut 
peltisepänliike

MS-Tech_13.8.2020_11.jpg

Mats Svenlin

mats@mstech.fi
+358 40 727 0776

MS-Tech_13.8.2020_15.jpg

Tervetuloa MS Techille!

Yrityksemme perustettiin vuonna 2011, ja siitä lähtien olemme tarjonneet sekä yksityishenkilöille että yrityksille korkealaatuisia ohutlevytöitä. Ammattitaitoisten peltiseppien ja rakentajien tiimimme on erikoistunut kattotöihin, ja pyrimme aina toimittamaan asiakkaillemme ensiluokkaista työtä.

Pyrimme tarjoamaan asiakkaillemme parasta mahdollista palvelua, joka sisältää kaiken neuvonnasta asennukseen. Omissa Pietarsaaren tuotantotiloissamme pystymme valmistamaan kaikkea pienistä listoista suuriin peltikattoihin.

Olemme kaikkien peltitöiden, sadevesijärjestelmien sekä kattoturvallisuuden asiantuntijoita ja toteutamme myös pienempiä rakennushankkeita sekä märkätilatöitä.

Ota yhteyttä, niin löydämme parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

MS tech logo2.png
About
MS-Tech_13.8.2020_2.jpg

Kestävyys:

Peltikatot ovat erittäin kestäviä, ja niiden käyttöikä voi olla jopa 50 vuotta tai enemmänkin asianmukaisella hoidolla. Ne ovat myös säänkestäviä ja vaativat vain vähän huoltoa, mikä tekee niistä erinomaisen valinnan sekä yksityisiin että liikekiinteistöihin.
 

Keveys

Koska peltikatot ovat huomattavasti kevyempiä kuin tiilen ja betonin kaltaiset kattomateriaalit, niiden asentaminen on helpompaa ja vie vähemmän aikaa.

Energiansäästö:

Peltikatto voi myös auttaa vähentämään kotisi energiakustannuksia, sillä se heijastaa auringonsäteet pois sen sijaan, että se imisi niitä puoleensa, mikä vähentää lämmityskustannuksia talvikuukausina.
 

Paloturvallisuus:

Peltikatot ovat palonkestäviä ja vähentävät riskiä, että tulipalo leviäisi katolta muualle taloon.

Esteettisyys:

Peltikattoja on saatavilla eri tyyleissä, väreissä ja malleissa, joten voit valita talosi rakennustyyliin ja tyyliin sopivan katon.
 

Palvelumme:

Kattotuotteiden myynti:

Tarjoamme markkinoiden suosituimpien tuotemerkkien kattopeltejä ja tuotteita sadevesijärjestelmistä turvallisuustuotteisiin sekä räätälöityjä erikoistuotteita, kuten peltilevylistoja.
 

Kattoturvallisuus:

Kattoturvatuotteiden, kuten lumiesteiden ja lapetikkaiden, asennus.

Peltikaton asennus:

Perinteisten kattopeltien ja muiden kattomateriaalien asennus. Suoritamme luonnollisesti myös vanhojen kattojen purkamisen, kun katon vaihto on ajankohtainen. Erikoisalaamme ovat niin sanotut konesaumatut, perinteiset peltikatot. Oman proomumme ansiosta voimme toteuttaa projekteja myös saaristossa.

Sadevesijärjestelmät:

Monen vuoden kokemus sadevesijärjestelmien asennuksesta.

Lumenpoisto:

Meillä on laaja kokemus turvallisesta lumenpoistosta.


 

Kattoremontit:

Täydelliset kattoremonttiratkaisut ja luotettava ammattitaito paikalliselta toimijalta.

Rakennuspalvelut:

Täydelliset hankkeet, mukaan lukien kirvesmiehen työt ja märkätilat.
MS tech logo2.png

MS Tech käyttää 100 % SSAB:lta.

GreenCoat® on innovatiivinen ja ympäristötietoinen maalipinnoitettu teräs kattoihin, julkisivuihin ja sadevesijärjestelmiin. GreenCoat®-tuotteita käytetään laajamittaisesti kestävässä arkkitehtuurissa, ja niiden laaja väri- ja pinnoitevalikoima perustuu pohjoismaiseen rypsiöljyyn.

Toimittajamme

vilpelogo.png
2560px-Rautaruukki.logo.svg.png
janla_logo_2016_new.jpg
SSAB.svg.png
lindab-logo-vector.png
Contact
bottom of page