Välkommen! Du kan logga in eller skapa konto.

Privatkunder

MS Tech erbjuder er helhetslösningar när behovet av en takrenovering eller annan service av taket eller takutrustningen föreligger. Vi tillhandahåller en bred kunskap i hur en takrenovering bör genomföras och kan erbjuda en pålitlig, yrkeskunnig sakkunskap från en lokal aktör!
Vi saluför de mest kända märkena på marknaden, varav Lindab är vår närmaste samarbetspartner. Från oss får ni allt från takplåt, vattenavrinning till säkerhetsprodukter och specialprodukter tillverkade enligt måttritningar. Vi tillverkar även plåtlister enligt kundens önskemål.
Vi utför montering av de flesta takmaterial som finns på marknaden. Vår specialitet är den s.k. maskinfalsade, traditionella takplåten, vilken har visat sig vara en både estetisk, men även säker investering. När ni som kund står inför faktumet att ni behöver ett nytt tak, eller om ert gamla är i behov av renovering, då kan ni tryggt vända er till oss. Även projekt ute i skärgården sköter vi från början till slut. Vi har egen pråm, med vilken vi sköter om transporterna ut till ert sommarställe !
Vi har mångårig erfarenhet av montering av vattenavrinningsprodukter. Lindabs välutvecklade och kvalitativa produkter är välbekanta för oss.
Ett tak behöver oftast även säkehetsprodukter i form av snörasskydd, vägg- och takstegar och takbryggor. Vi monterar hundratals metrar årligen av dessa produkter.
I samband med att man förnyar eller renoverar tak och andra byggprojekt, behövs det gedigen timmermans kunskap. Det får ni även från oss. Vi är vana att åta oss helhetsprojekt, där vi även sköter om det förberedande byggarbetet innan plåttäckningen tar vid. I företaget finns även kunnande inom våtrumsarbete.
Är ni i behov av snöröjning, kontakta då oss. Vi kan och vet hur man röjer snön på ett säkert sätt.
Powered By OpenCart
Ab MS Tech Oy © 2023
Livion